Anti spinAnti spin is verbeterd en krachtiger dan ooit!

Door de warme zomers worden de spinnen groter en sterker. Hierop hebben wij ons product Antispin verbeterd en nog sterker gemaakt.De spinnen blijven nu nog langer weg en de overlast daarmee ook.

 


Ondanks dat
spinnen zeer nuttig en belangrijk zijn in de natuur, zijn ze een grote bron van ergernis in en rondom uw woning of object.
De uitwerpselen van spinnen en ook andere insecten vervuilen en tasten de ondergrond aan.
Ook laten de spinnen ongewenst hun webben achter op ramen, kozijnen, etc.
Spinnen zijn in Nederland beschermd en daarom is spuiten met gif verboden in Nederland.
Om het probleem toch aan te pakken zonder gif, werd gezocht naar krachtig alternatief dat voldeed aan de strenge eisen van de wetgever en de gebruiker.

* Antispin is in 9 jaar ontwikkeld. In 9 jaar is het in de praktijk steeds getest.
* Antispin is nu het krachtigste product wat in Nederland verkrijgbaar is, wat tevens 
voldoet aan alle strenge eisen.
* Antispin bevat alleen natuurlijke extracten die ervoor zorgen dat de ondergrond vrij 
blijft van vervuiling aangebracht door spinnen en insecten. Nawerking tot 6 maanden 
(afhankelijk van de toegepast concentratie en de klimatologische omstandigheden).
* Antispin valt binnen het besluit gedifferentieerd handhavingsbeleid (biociden) van VROM.
* Antispin is de oplossing tegen spinnenoverlast

De meeste schoonmaak, en gespecialiseerde spinnen bestrijdings bedrijven in Nederland werken al met Antispin.
  


Het tegengaan van spinnen en insecten en de vervuiling die deze diertjes met zich meebrengen is het uitgangspunt binnen het middelen- aanbod van Anti spin. De spinnen, insecten en vervuiling worden op een zo mens-, materiaal- en milieuvriendelijke wijze aangepakt door de ondergrond zodanig te behandelen dat deze onacceptabel wordt voor de spinnen en insecten om op te leven.
Antispin is een natuurproduct. De samenstelling is gebaseerd op specifieke algen- en kruidenextracten, die een onmiddellijk effect genereren. Verder bevat het een membraan op basis van etherische olie en enzymen als tweede component voor een langdurig effect. Anti spin is door de samenstelling van de natuurlijke componenten 100% biologisch afbreekbaar. De werkingsduur bedraagt 6 maanden, afhankelijk van weersinvloeden en spin- of insect populatie.

Aantoonbare resultaten uit de praktijk maken duidelijk dat Anti spin zeer doeltreffend en veilig aangebrachte vervuiling door luis, vliegen, spinnen, muggen en wespen, wants, witte vlieg, trips en spint reinigt van gebouwen, plantsoenen, recreatieplaatsen, gewassen etc., in onder andere hotels, recreatieve bebouwing, pretparken, parkeerplaatsen, rieten daken, vaartuigen, horecasector, tuin en akkerbouw etc. Anti spin betekend einde aan spinnenplaag!

De 25 L hebben wij alleen op bestelling.